Logo Holstein Hortiplastics

Over ons

Al sinds 1970 zijn wij leverancier in kunststof leidingen voor hemelwaterafvoeren en co2. Benieuwd naar wat wij allemaal doen en of wij wat kunnen betekenen voor elkaar?

Triangel links

Over Holstein Hortiplastics B.V.

Kunststof leidingen worden in elke sector toegepast. Van de agrarische sector tot de utiliteit, van de woningbouw tot de weg- en waterbouw. Holstein Hortiplastics is de specialist die toepassingen en producten als geen ander kent. 

Holstein Hortiplastics buizen
Holstein Hortiplastics container transport

Kennis

Die kennis van zaken hebben we van huis uit. Al sinds 1970 lopen we mee in de wereld van kunststof leidingen voor hemelwaterafvoeren en CO2. We zijn gestart als installatiebedrijf, gespecialiseerd in watertechnische installaties. Onze ervaring hebben we dus uit de praktijk. We weten wat er komt kijken bij het monteren van leidingen. Van die know-how profiteren we nog elke dag.

En met inmiddels ruim veertig jaar ervaring hebben we elke nieuwe ontwikkeling meegemaakt. We weten welke eisen gebruikers in uiteenlopende sectoren stellen aan buizen, hulpstukken, appendages en nog veel meer producten. Niet voor niets worden wereldwijd projecten en installaties gerealiseerd met Holstein, tot in landen als Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Mexico aan toe. 

Twee vestigingen

Met onze twee vestigingen – Westland en Lansingerland – zijn we strategisch gevestigd met het oog op de glastuinbouw.
In onze twee vestigingen houden we permanent een grote voorraad aan. Met ons eigen vervoer heeft u ook de zekerheid dat uw order op de kortst mogelijke termijn op de plaats van bestemming is.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Honselersdijk. Hier is binnen 5.000 m2 en buiten 10.000 m2 beschikbaar voor opslag. De vestiging Bleiswijk voegt daar nog eens 2.000 m2 (binnen) en 5.000 m2 (buiten) aan toe. Dat maakt Holstein tot de leverancier met de grootste voorraad kunststof leidingen in Nederland!

Voorraad

Hebben uw medewerkers onderdelen direct nodig? Geen enkel probleem bij Holstein Hortiplastics. Wist u dat nagenoeg het gehele assortiment altijd uit voorraad leverbaar is?

In onze twee vestigingen houden we permanent een grote voorraad aan. Of het nu om gangbare onderdelen gaat of om een speciaal onderdeel: één telefoontje naar Holstein en het wordt geregeld. Handig als het bestek van een  project op het allerlaatste moment nog een wijziging ondergaat. Of als uw medewerkers op het werk tot de conclusie komen dat een appendage of een T-stuk ontbreekt. Ook voor een snel transport wordt gezorgd. Met eigen vervoer heeft u ook de zekerheid dat uw order op de kortst mogelijke termijn op de plaats van bestemming is.

Holstein Hortiplastics servicebalie

Service

Een vast onderdeel van elke bestelling bij Holstein Hortiplastics: service. Een vraag over een product, een verandering van een bestelling: we staan altijd direct voor u klaar. Doordat we al meer dan 50 jaar actief zijn, heeft u aan Holstein een betrouwbare schakel in uw eigen productieproces. Even meedenken als u een bestelling plaatst: als u déze buizen nodig heeft, vergeet u dan niet om die en die appendages mee te bestellen? Even de rol van adviseur spelen als u een vraag heeft waar uw eigen specialisten niet uitkomen. En even de planning de planning laten, als u met de grootst mogelijke spoed op die paar pvc-buizen zit te wachten. Bestekken voor projecten worden niet zelden last-minute gewijzigd. Holstein speelt daarop in. Ook op het allerlaatste moment heeft u de zekerheid dat we aan uw wensen kunnen voldoen. Of het nu gaat om twintig trailers met kunststof buizen of die partij witte manchetfittingen die u nergens kunt vinden.
Holstein Hortiplastics container transport

containers laden in Honselersdijk

Vanuit onze vestiging in Honselersdijk laden wij containers met PVC buizen en hulpstukken. Heeft u een project in het buitenland wat verscheept moet worden in Containers? Wij leveren de producten en laden de containers. 

Bel gerust eens voor de mogelijkheden.

Holstein Hortiplastics transport

Transport

Hoe vaak komt het niet voor dat u leidingwerk of leidingen voor installaties en projecten per direct nodig heeft? Daarom beschikt Holstein Hortiplastics over eigen transport.

Genoeg goede transportbedrijven in de regio, maar het vervoer van onze eigen producten houden we liever in de hand. Waarom? Omdat we dan veel flexibeler kunnen zijn. Gaat u zelf maar na. Negen van de tien keer bestelt u op tijd. Die tiende keer komt u tot de ontdekking dat u eigenlijk morgen al die order in huis had willen hebben. Of kan het misschien vandaag nog? 

Vervoer door geheel Nederland

Bij Holstein wel. Met vier vrachtwagens doorkruisen we geheel Nederland, elke dag. Ook bestemmingen vlak over de grenzen van België en Duitsland nemen we voor onze rekening. Twee vrachtwagens zijn voorzien van een mobiele kraan. Daardoor kunnen ter plekke op locatie meteen aan de slag met lossen, zonder uw eigen medewerkers of materieel daarmee te belasten. Eigen vervoer vergroot onze flexibiliteit. Daardoor kunnen we in de ritplanning heel snel inspelen op uw wensen.

Ook de gehele logistiek rond uw order is bij ons in goede handen. Van het opstellen van paklijsten tot het maken van goede afspraken over het laden van containers, als uw kunststof onderdelen bestemd zijn voor een project waar ook ter wereld! 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs op één van onze vestigingen.

Werken bij Holstein

Holstein Hortiplastics Honselersdijk vooraanzicht
Triangel links

Open solliciteren

Holstein Hortiplastics is een familiebedrijf met ambitieuze plannen voor de toekomst. Binnen ons...
Holstein Hortiplastics buizen transport
Triangel links

Vacature transport planner & logistiek medewerker

Al meer dan 50 jaar zijn wij marktleider als toeleverancier van kunststof buizen en hulpstukken...
Zoeken: